torsdag 19 maj 2016

Köpa färdiga plantor på nätet

<>

Jag sår väldigt mycket själv, men varje år beställer jag ändå lite extra plantor 
på nätet från Klostra Handelsträdgård.

Här är en liten film om vad jag köpt i år och varför jag köper färdiga plantor. 
Jag tycker det är ett smart sätt som passar mig perfekt.

Allt gott till er och tusen tack för alla hälsningar.
Annika

12 kommentarer:

  1. Vilken fin film! Roligt att få en röst till ansiktet också.
    Jag brukar också köpa plantor från Klostra, dock inte i år. Sår själv mestadels, men det är roligt att testa nåt nytt eller bara för enkelheten.

    SvaraRadera
  2. Vilken fin film, kul att se.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Jag köper också färdiga plantor, i alla fall kryddor eftersom jag bara har några olika sorter i en stor kruka :) Fin film :) Ha det gott/Monne

    SvaraRadera
  4. Det blir även hos mig plantor oftast från Odla .nu. har ännu inte fått några som varit dåliga det är bra.Håller med det är alltid så bra att testa först speciellt jag då som inte har så stor plats.
    Ha det gott och lycka till med dina i år.
    Kram Meta

    SvaraRadera
  5. Käckt med videoinslag! I framtiden kommer jag också att satsa mer på färdiga plantor. Den där sötpotatisen verkar spännande, ska bli intressant att se resultatet.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vilken fin film Annika - så kul att få följa med dig in i ditt växthus. Jag köpte plantor av Klostra under en trädgårdsmässa och fick jättefina kryddor och bönplantor.
    Så kul det skall bli att få följa din sötpotatis !
    Jag har också köpt färdiga salladsplantor hos Åbergs trädgård i Ystad när vi varit på semester. Perfekt att sätta när vi kommer hem igen.
    Ha det så gott !
    kram/Isa

    SvaraRadera
  7. Tack för alla tips du delar med dig av! Jag köper också en del färdiga plantor pga att jag inte hinner ta hand om sådderna. Våren är en galet hektisk tid på jobbet (jobbar i marinbranschen) så jag har varken tid eller ork att ta hand om frösådder. Försöker istället anpassa odlandet i trädgården till vad jag klarar av, är naturmänniska och odlare från födseln så det ska finnas i min vardag.
    Tack för allt du visar!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  8. Så sant så...bra tips och jag ska genast kolla in deras sida! Wasabi och sötpotatis låter ju spännande, hoppas du lyckas med dom nu.
    Ha en fin fredag och en skön helg!
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  9. Härligt med en film ! :D Bra tips och det är väl en bra ide´ med att köpa färdigt om man inte hinner eller orkar driva upp allt själv ;)Önskar dig en Trevlig helg !
    Kram
    Elisabeth

    SvaraRadera
  10. Jag köper också plantor från KLOSTRA, både på nätet och på trädgårdsmässan. I år blev det även dragon från PLANTAGEN, men köpen därifrån är jag inte alltid så nöjd med. Jag har just börjat att sätta ner plantorna i pallkragarna, som numera nästan är 50 stycken! Potatis och en del perenner (typ jordärtskocka, lavendel & salvia :) ) är också planterade i köksträdgården/pallkragarna.
    Ha det gott Annika! STOR kram och tack för senast
    Kram

    SvaraRadera
  11. Thanks for all the tips mentioned in this article! it’s always good to read things you have heard before and are implementing, but from a different perspective, always pick up some extra bits of information. 바카라

    SvaraRadera