
Den här tiden är ljuvlig. Jag äter från trädgården morgon,
middag och
kväll. Många undrar vad jag gör med allt jag odlar. För det första
så fryser
jag sällan in grönsaker. För mig är det grejen att äta nyskördat.
Därför odlar
jag mycket inne på vintern, men det är ett annat inlägg. Sockerärtor
är det
enda jag fryser in för jag hinner helt enkelt inte äta upp alla.

Annars gör jag ”pasta och ris” av grönsakerna. Här på fatet ser ni spagetti
av morötter, lasagne av squash, ris av blomkål och palsternacka (har dock
inte egna färdiga palsternacker ännu). Sedan är det rödbetsspagetti.

Spagetti gör jag med den här Julienne-skalaren som finns på Kitchentime.
Ni kan även se en film på Insta hur jag strimlar gurka med den. Spagettin
äter jag rå eller bara lite lätt stekt med rostade solroskärnor och en basilika
eller tomatsås till. Det blir en del RAW-food så här på sommaren.

Rödbetsspagetti med koriander och pressad lime är också gott. Här med
Gefu Spiralfix. Här kan ni se vad man kan använda den till.

Och så min Philips minihackare. Den förra funkade i 27 år,
men nu har
jag fått köpa en ny. Min mest använda kökspryl genom tiderna. Med
den
gör jag ris av grönsaker. Men även så mycket mera. Det bästa med mini-
hackaren
är att det blir inte så mycket disk och den är lätt att använda.
Jag tror att
det har kommit en ny variant som heter Taco Mixer, också
på kitcehntime.se.
Allt detta är en bas och sedan är det bara fantasin som
sätter gränser.
Jag är den typ av person i köket som gör det mesta på känn.
Fixar och
trixar tills det blir gott.
Allt gott!
Annika
Oj så mycket gott och så inspirerande! Liza
SvaraRaderaBlev väldigt sugen på både Taco Mixer och Gefu spiralmix, gillar grönsaker men ibland tar "slöheten" över och det blir jobbigt att strimla/skiva för hand :) Har den lilla julienskalaren som jag är väldigt nöjd med :) Tack goa du för alla bra tips du förmedlar :) Ha det gott/Monne
SvaraRaderaMums! Mat helt i min smak.
SvaraRaderaVerkligen inspirerande! Smart att göra pasta och ris av grönsaker och bra tips på prylar som gör jobbet med att strimla och hacka lite roligare.
SvaraRaderaTackar för det 😊
Så gott! Sonen odlar en hel del på sin lilla balkong.
SvaraRaderaÄnnu fler smarta tips, tackar tackar. Att odla för att äta så färskt och rent som möjligt är det bästa. Här vill även hararna ta för sig lite väl mycket.
SvaraRaderaHa det gott!
Mumsigt värre bara att testa och njuta. Idag blir det falukorv med stuvning på blomkål(köpt) morötter och ärter lite potatis med.
SvaraRaderaDet ska bli gott. nästa år hoppas jag ha lite mer i mina land, bygget tar för mycket tid än så länge.
Ha det gott och njut söndagen.
Kram Meta
Ser väldans vackert ut och gott...jag odlar mängder med chili så här kör vi ganska heta rätter. En sån där minihackare tror jag det får bli...smart!
SvaraRaderaHa en fin måndag.
Sommarkram från Titti
Vilken lyx! Sonen skördar från sin lilla balkong.
SvaraRaderaUpptäck ett brett urval av kasinospel på betcasino och få ut det bästa av din spelupplevelse - få 100 kr utan insättning
SvaraRadera本土自拍
SvaraRadera正妹照片
色女a片群
哈啦聊天室
孤男寡女主聊天室
亞洲線上遊戲
免費a片
線上玩遊戲
偷拍美女底褲
成人卡通影片分享
SvaraRadera免費正妹交友
台灣媽媽精
免費自拍圖片
聊天交友網愛
online遊戲
免費視訊脫衣視訊
a片免費看
亂倫俱樂部
Prediksi Togel Singapore
SvaraRaderaPrediksi Togel Hongkong
Prediksi Togel Sidney
Result Singapore 45
Result Singapore 45
Result Hongkong
Result Sidney
Buku Mimpi 2D
Buku Mimpi 3D
Buku Mimpi 4D