torsdag 19 maj 2016

Köpa färdiga plantor på nätet

<>

Jag sår väldigt mycket själv, men varje år beställer jag ändå lite extra plantor 
på nätet från Klostra Handelsträdgård.

Här är en liten film om vad jag köpt i år och varför jag köper färdiga plantor. 
Jag tycker det är ett smart sätt som passar mig perfekt.

Allt gott till er och tusen tack för alla hälsningar.
Annika

14 kommentarer:

 1. Vilken fin film! Roligt att få en röst till ansiktet också.
  Jag brukar också köpa plantor från Klostra, dock inte i år. Sår själv mestadels, men det är roligt att testa nåt nytt eller bara för enkelheten.

  SvaraRadera
 2. Kul video, tack för den :)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin film, kul att se.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Jag köper också färdiga plantor, i alla fall kryddor eftersom jag bara har några olika sorter i en stor kruka :) Fin film :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Det blir även hos mig plantor oftast från Odla .nu. har ännu inte fått några som varit dåliga det är bra.Håller med det är alltid så bra att testa först speciellt jag då som inte har så stor plats.
  Ha det gott och lycka till med dina i år.
  Kram Meta

  SvaraRadera
 6. Käckt med videoinslag! I framtiden kommer jag också att satsa mer på färdiga plantor. Den där sötpotatisen verkar spännande, ska bli intressant att se resultatet.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken fin film Annika - så kul att få följa med dig in i ditt växthus. Jag köpte plantor av Klostra under en trädgårdsmässa och fick jättefina kryddor och bönplantor.
  Så kul det skall bli att få följa din sötpotatis !
  Jag har också köpt färdiga salladsplantor hos Åbergs trädgård i Ystad när vi varit på semester. Perfekt att sätta när vi kommer hem igen.
  Ha det så gott !
  kram/Isa

  SvaraRadera
 8. Tack för alla tips du delar med dig av! Jag köper också en del färdiga plantor pga att jag inte hinner ta hand om sådderna. Våren är en galet hektisk tid på jobbet (jobbar i marinbranschen) så jag har varken tid eller ork att ta hand om frösådder. Försöker istället anpassa odlandet i trädgården till vad jag klarar av, är naturmänniska och odlare från födseln så det ska finnas i min vardag.
  Tack för allt du visar!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 9. Så sant så...bra tips och jag ska genast kolla in deras sida! Wasabi och sötpotatis låter ju spännande, hoppas du lyckas med dom nu.
  Ha en fin fredag och en skön helg!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 10. Härligt med en film ! :D Bra tips och det är väl en bra ide´ med att köpa färdigt om man inte hinner eller orkar driva upp allt själv ;)Önskar dig en Trevlig helg !
  Kram
  Elisabeth

  SvaraRadera
 11. Jag köper också plantor från KLOSTRA, både på nätet och på trädgårdsmässan. I år blev det även dragon från PLANTAGEN, men köpen därifrån är jag inte alltid så nöjd med. Jag har just börjat att sätta ner plantorna i pallkragarna, som numera nästan är 50 stycken! Potatis och en del perenner (typ jordärtskocka, lavendel & salvia :) ) är också planterade i köksträdgården/pallkragarna.
  Ha det gott Annika! STOR kram och tack för senast
  Kram

  SvaraRadera
 12. Mitt namn är Jehonna Bekteshi, en läkare av yrket vid Stockholm Teaching Hospital Sweden. Sedan den 21 mars 2019 var mitt kärleksförhållande stort kärleksfullt och förtroende, strax efter utbrottet av Covid-19 har min man agerat så fruktansvärt fusk mot mig, det finns ingen öppenhet och sanning i äktenskapet från min kärlekspartner lurar och ser några andra kvinnor där ute, jag älskade honom så dyrt och jag vill att han ska älska mig på samma sätt, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som hemman, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så härliga barn, de frågar mig hela tiden när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat se sin far igen, Jag försökte allt mitt bästa för att söka hjälp för att få honom hem, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig, jag kan inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärleksförtryck med ljus och ljus material kan föra tillbaka min man hem, tills min mycket goda vän presenterade mig för en stor man som heter Dr.Oduduwa kärlek stavkanal, jag kontaktade honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt som är krävs och procedur för att delta i kärlek stavning framgångsrikt. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering är framgångsrik. detta kan hända med någon om du tror att prova idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom väldigt nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlekstempel för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål.
  kommunicera e-postmeddelande till Dr.Oduduwa nu (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

  SvaraRadera